> Toiminta / Toimikuntien-info / Kilpailu

 Köydet irti - Kasta loss arvonnan onnekkaat

 

Hei, 

Arvonnat on suoritettu ja tällä kertaa voittajat tietävät voitoistaan jo suoraan. Väittänette kaikille tämän vuoden osallistujille paljon terveisiä!

OnSail -purjehdus viikko kahdelle Kreikassa 

16 Marjesko VMK -  VAASAN MOOTTORIVENEKERHO . 16 Esko Luhta ja Marja-Leena Luhta

Venemestari lehden vuosikerta

50 Eka, VEHKALAHDEN VENESEURA, Mikko Jyrkilä  - Juha Järvinen

**************************************** 

 

 

Köydet irti lauantaina 12.8.2017

 

Rauman Moottorivenekerho järjestää koko perheen veneilytapahtuman.

 

 

Rauman Moottorivenekerho järjestää jo kymmenettä kertaa köydet irti-tapahtuman Rauman saaristossa. Kyseessä on valokuvasuunnistuksesta muokattu veneilytapahtuma.

 

 

Reitillä voi liikkua tavanomaisissa olosuhteissa, niin avonaisella moottoriveneellä, kuin alle kahden metrin syväyksellä olevilla matkaveneillä (moottori- ja purjeveneet). Kirjallisten tehtävien suorittamiseen voi osallistua jokainen miehistön tai venekunnan jäsen. Järjestäjät toivovatkin, että liikkeelle lähdetään koko perheen voimin. Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa tärkeintä on viettää mukava merellinen päivä yhdessä ystävien kanssa.

 

 

 

Kilpailu on kaikille avoin, ja osallistumismaksua ei ole. Kilpailuveneiden tulee olla katsastettu tai vastaavasti varustetussa kunnossa. Kaikilla kilpailijoilla tulee olla tarvittavat turvallisuuteen liittyvät välineet. Osallistujilla pitää olla mukana Selkämeren veneilykarttasarja, harppi, kynä ja kiikari, GPS:n käyttö on sallittua ,jopa suositeltavaa. Ajanottoa ei suoriteta.

 

 

 

Tapahtuma alkaa ilmoittautumisella ja kipparikokouksella, ensi lauantaina klo 12.00, Petäjäksen Telakan katoksella. Siellä jaetaan piirros reitistä, jonka varrelta löytyvät tässä lehdessä  julkaistut kuvat. Kilpailun tulokset julkaistaan, ja palkinnot jaetaan illalla Laakossa, Rauman Moottorivenekerhon tukikohdassa.

 

 

 

Kolme parasta venekuntaa palkitaan ja voittajaveneen kippari saa Rauman Navigointimestaruus- kiertopalkinnon vuodeksi. Kaikki osallistuneet ja yhteystietonsa jättäneet osallistuvat valtakunnallisen pääpalkinnon (SPV:n yhden viikon purjehdus Välimerellä kahdelle henkilölle, arvo noin 2000 euroa) ja pienempien palkintojen arvontaan.

 

 

 

Päivän kruunaa vierailu RMVK:lle ja illan vietto kerhon tukikohdassa saunomisineen Kilpailuun osallistuneet voivat myös yöpyä kerhon laiturissa.

 

 

 

Lisätiedot Jari Suominen 044 4558204.

 

 

Kilpailutoimikunta järjestää erilaisia veneilyyn liittyviä kilpailuita seuran jäsenille.

Kilpailutoimikunta 2017:

Pj Raimo Virtanen

Jäsenet: Jyrki Sirrola,Timo Kiiskilä, Jari Suominen, Esa Lehto, Markku Tiihonen ja Tuomo Orava

 

Powered by Seuramappi