Defibrillaattorit

DEFIBRILLAATTORIEN HANKINTA

Jäsenistöltä tulleiden toiveiden perusteella hallitus ehdottaa hankittavaksi molempiin tukikohtiimme Defibrillaattorit, eli ns. sydäniskurit. Käytämme laitteista nimeä Deffa. Väistämätön tosiasia on se, että jäsenistömme ikääntyy ja sydänpysähdyksen riski on entistä korkeampi. Saaritukikohdissamme apu on kaukana ja sydänpysähdyksen sattuessa tarvitaan apu ihan muutamassa minuutissa elottomuuden alkamisesta ja siihen tarvitaan Deffa.

Nykyiset laitteet opastavat käyttäjää, analysoivat sydämen rytmin, sekä antavat automaattisesti iskun, jos on tarvetta. Laitteiden hankinnan jälkeen tulemme tukikohdissa antamaan tarvittavaa opastusta.

Kerhomme budjetissa ei ole näitä laitteita otettu huomioon ja siksi käännymmekin jäsenistömme, sekä yritysten puoleen. Hankintahinnaksi tulee noin 2500,00 € yhteensä. Mikäli 50 jäsentä maksaa esim. 50,00 € kukin, on hankintasumma jotakuinkin kasassa. Maksamansa summan voi jokainen itse päättää, pienenpi tai suurempi ja tämä keräyshän on vapaaehtoinen.

Keräykseen osallistujat voivat merkata nimensä, tai nimet pankkisiirron kommenttikenttään. Suorituksen nimeksi Deffa. Lahjoittajien nimet kaiverretaan laattoihin, jotka kiinnitetään laitteiden viereen. Summan ylittäessä rahatarpeen, tullaan loppu käyttämään kerhon muihin kuluihin. Toki seuraamme tilille kertynyttä rahaa kuukausittain ja informoimme tilanteesta sekä face sivuilla, että www.sivuilla, koska tarkoitus ei ole kerätä ylimääräistä.

RMVK.n tilinumero on: FI40 5631 3720 0041 42

Kiitos !

Vauhdikkaat veneilyt mahdollistaa: