> Etusivu

 

 Tervetuloa RMVK:n kotisivuille

 

 

 

 

 

 

UUTISIA

 
 

Rauman moottorivenekerhon syyskokouksen 9.11.2017 ylimääräinen käsiteltävä asia on sääntömuutos. Kokous on O-P kokoustiloissa Nortamonkatu 2,  2krs klo 18.30 alkaen. Tässä sääntömuutos ehdotus etukäteen tutustuttavaksi. Sääntömuutos ehdotuksen on mahdollista saada myös etukäteen tulostettuna jos tarve sitä vaatii. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä kommodori Jani Konsiin, 040 829 1454.

HUOM! 6.11.2017 hallituksen kokouksessa päivitettiin ehdotus versioon 2. Ladattavissa alta.

HUOM2! 9.11.2017 Jäsenistön palautteen perusteella on muutettu sääntöjä versioon3. §10 ja §11 muokkausta. Käydään läpi kokouksessa ja facebook ryhmässä lisätietoa jo nyt.

Rauman Moottorivenekerho ry säännöt ehdotus uudet 2017.pdf 

Rauman Moottorivenekerho ry säännöt uudet 2017 VER2.pdf

 

Rauman Moottorivenekerho ry säännöt uudet 2017 VER3.pdf

 

Keräämme tähän kotisivujen etusivulle ajankohtaisia uutisia tiedonkulun   parantamiseksi 

 

 

 


 

 

Täältä löydät monenlaista tietoa kerhostamme ja sen toiminnasta, samoin kuin sen henkilöistä.  Sivujen ylläpidosta ja sisällöstä voit ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin. Heille voit aina ehdottaa uusia jutun aiheita. 

                 
 C:\\fakepath\\Kesä 2015 Pyhämaa.jpg.jpg
                

Hallitus ottaa mielellään vastaan palautetta kotisivuista, niiden rakenteesta ja uutisista. Mitä toivoisit löytäväsi täältä. Tottakai voit antaa palautetta myös muusta toiminnasta ja kertoa, kuinka olemme onnistuneet tehtävässämme. 
 

 C:\\fakepath\\Tuli.jpg

Powered by Seuramappi